Shopping Tips

Var finns den hetaste shoppingen just nu?

Shoppa till sin pojkvän

Att shoppa till sin pojkvän

Snart är det alla hjärtans dag och jag måste hitta något till min kille. Har ingen aning om vad jag ska köpa till honom. Att köpa presenter till killar har jag inga problem med, brukar ofta ha ganska bra idéer, men när det kommer till ens pojkvän är det lite svårare. Man kan inte bara ge en liten pryl, det ska vara något lite mer personligt som han verkligen vill ha men kanske inte förväntar sig. Han har pratat mycket om att han behöver nya kläder, typ t-shirts och skjortor. Problemet är väl bara att jag inte är helt säker på vilken typ av stil han vill ha. Hur vågad han är.

Jag älskar ju herrkläder, tycker oftast att det finns mycket snyggare och clean:are kläder för dem. Enkelt och snyggt. Inga onödiga detaljer eller extra grejer. Och jag gillar ju stilen han har, så egentligen borde det ju inte vara några problem. Vet bara inte vilken modell som passar hans kropp. Han har pratat om att han inte gillar när det är för tight runt halsen, men han har ju flera skjortor som brukar vara knäppta ändå upp så det kanske bara gäller t-shirts då? Jag får googla lite på herrmode och se vad det finns för nytt för män. Först nätet för inspiration och sen ut på stan.

herrkläderherrmode

admin • February 2, 2015


Previous Post

Next Post